AP Technics groeide eind 2013 uit de jarenlange ervaring die zaakvoerder Pascal Appels opbouwde in de verpakkingsindustrie en bij diverse machinebouwers. Naast de vereiste knowhow beschikt AP Technics daardoor over een groot netwerk. Dit geeft u de garantie dat er voor elke behoefte een gepaste oplossing uitgewerkt wordt.


Zaakvoerder Pascal Appels startte zijn loopbaan bij Vangenechten Packaging, een fabrikant van bedrukte vouwdozen. Hij was er vijf jaar verantwoordelijk voor de verkoop en de installatie van verpakkingsmachines voor kartonverpakkingen.
Verdere ervaring deed hij op bij Kliklok International waar hij verantwoordelijk werd voor de verkoop en service in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Nadien trad Pascal Appels in dienst bij Bühler Sortex, waar hij de wereld leerde kennen van de optische sorteermachines voor groenten en fruit.

Vaste samenwerking

Eind 2013 besloot Pascal Appels om met AP Technics op zelfstandige basis zijn activiteiten verder uit te bouwen. Verschillende machinebouwers gingen al snel een vaste samenwerking aan.

Zo is AP Technics officieel agent van APT Packaging & Engineering, voor het uitwerken van volledige automatisatie processen,

Kliklok en Wilhelm Fischer in de Benelux, bouwers van kartonverpakkingslijnen. Verder werken we vrijblijvend samen met de kartonleveranciers van de klant. Voor de optische sorteermachines vertegenwoordigen we Bühler Sortex in de Benelux en Duitsland.

Eén aanspreekpunt voor totaalservice

AP Technics onderscheidt zich door de grote technische kennis en de hoge mate van klantgerichtheid. Voor elk project verzekeren we een totaalservice die zowel de engineering, de gebruiksklare installatie als de verdere service omvat.

Interesse?

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een eerste bespreking van uw project.

Contacteer ons